"Подарунки із зони АТО" популярні і серед священиків – поліція

Середа, 14 вересня 2016, 11:36

Поліція фіксує незаконний обіг зброї, боєприпасів та вибухівки на Донеччині.

Про це повідомляє глава Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у себе в Facebook у середу.

"Там, де війна, там присутній і масштабний незаконний оборот зброї, боєприпасів, вибухових засобів. "Подарунки із зони АТО" користуються "популярністю" і у священиків, і демобілізованих військових, і волонтерів, і звичайних громадян", – пише він.

 

"Для них привезти зброю з Донецької області, теж саме, як каву або шоколад зі Львова. Тільки наслідки від цих подарунків різні", – зазначає він.

За словами Аброськіна, поліція зареєструвала 856 фактів вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів і вибухових речовин. Вилучено вогнепальної зброї – 129 од.; боєприпасів – 473 634 шт.; вибухових речовин – 60,02 кг; а також 95 823 гр наркотичних засобів.

 

"Багато в чому ці вилучення відбуваються завдяки роботі блокпостів. Пильність працівників поліції і Нацгвардії врятувала не одну тисячу життів в мирних областях України", – наголошує він.

Водночас, за словами Аброськіна, за 8 місяців цього року в Донецькій області відбулося зниження кількості кримінальних правопорушень, в тому числі тяжких та особливо тяжких злочинів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування