ГПУ арештувала містечко, ресторани і магазини екс-начальника податкової

Середа, 14 вересня 2016, 13:34
Андрій Головач
facebook.com

Головна військова прокуратура описала та  арештувала майно підозрюваного колишнього першого заступника Голови Державної податкової служби — начальника податкової міліції Андрія Головача та членів його родини.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Розслідування проводиться за фактами незаконного відшкодування ПДВ підприємствам (ст. 209 КК України – легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), що знаходилися під контролем злочинної організації екс-високопосадовців В.Януковича, М.Азарова, А.Клименка на суму понад 3 млрд грн", - додали в ГПУ.

Зазначені слідчі дії проведені на об’єктах нерухомості, які були легалізовані підозрюваним, у тому числі на членів його родини.

Зокрема, слідчими описано та вилучено автопарк (6 автомобілів), оформлений на сина підозрюваного.

Крім того, слідчими описано та арештовано котеджне містечко, яке належить на правах власності родичам підозрюваного, декілька ресторанів та магазинів елітного одягу по вулиці Хрещатик, які також оформлені на родину екс-високопосадовця.

Загальна орієнтовна вартість описаного та арештованого Головною військовою прокуратурою майна, яке легалізовано Андрієм Головачем та членами його родини складає майже 480 млн грн, з яких 468 млн грн – об’єкти нерухомості, 10 млн грн – рухоме майно.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування