Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Агресія РФ: ЄС продовжив санкції проти 146 осіб та 37 компаній

Четвер, 15 вересня 2016, 13:48

Рада Євросоюзу ухвалила рішення продовжити на півроку санкції проти 146 осіб та 37 організацій за агресію проти України.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Ради ЄС.

"Рада ЄС продовжила на 6 місяців обмежувальні заходи ЄС, націлені на дії проти територіальної цілісності України, суверенітету і незалежності. Ці санкції передбачають заморожування активів і заборону на поїздки щодо 146 осіб та 37 організацій. Вони були продовжені до 15 березня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що рішення було прийнято шляхом письмової процедури і буде опубліковане в Офіційному журналі ЄС 16 вересня 2016 року.

Дані заходи були введені в березні 2014 року і був продовжений в березні 2016 року. Оцінка ситуації не є підставою для зміни режиму санкцій, ні в списку фізичних та юридичних осіб під обмежувальні заходи. Інформація та виклад підстав для включення пов'язаних з цим фізичних і юридичних осіб, оновлюються по мірі необхідності.

У Раді ЄС нагадали, що є кілька заходів Євросоюзу у відповідь на кризу в Україні, в тому числі: економічні санкції щодо конкретних секторів російської економіки, які діють до 31 січня 2017 року; і обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, які діють до 23 червня 2017 року.

Європейська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування