Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У вихідні на заході дощі, а з неділі подекуди можливі заморозки

П'ятниця, 16 вересня 2016, 16:11

Найближчої суботи у більшості областей України збережеться тепла денна погода й ризик пожеж, а вже після неділі на півночі й сході можливі заморозки.

Такий прогноз опублікував Український Гідрометцентр.

За його даними, 17 вересня надзвичайна пожежна небезпека утримається у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях.

18-19 вересня така ж ситуація буде у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Харківській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях.

А вночі 18-19 вересня у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях "на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3°", інформують синоптики.

Втім, судячи з мап прогнозів, загалом вночі ще зберігатиметься плюсова температура.

Прогноз погоди на 17 вересня
Прогноз погоди на 17 вересня

У Києві та області у суботу, неділю та понеділок очікується вдень 18-20 градусів, а вночі – 8-10 градусів тепла.

Погода на 18 вересня
Погода на 18 вересня

Загалом у суботу переважно сонячно – лише на Закарпатті, Прикарпатті та на Буковині дощі з грозами. А в неділю дощами затягне вже всю західну Україну й південні області.

Прогноз на 19 вересня
Прогноз на 19 вересня

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...