За невизнання Держдуми РФ не голосували 56 "демократичних" депутатів

Вівторок, 20 вересня 2016, 18:27

56 представників фракцій Верховної Ради, які називають себе демократичними, не голосували за заяву про невизнання нового складу Держдуми РФ через проведення Росією виборів у Криму.

Про це свідчать дані на сайті Верховної Ради. Деякі з цих депутатів позначені як відсутні.

У "Блоці Петра Порошенка" не голосували 37 депутатів зі 143. З них 18 позначені як відсутні.

Зокрема, відсутніми були Мустафа Джемілєв та Рефат Чубаров, а депутат Ніна Южаніна була присутня, але не голосувала.

У "Народному фронті" не голосували сім депутатів з 81. З них шестеро позначені як відсутні, один – Павло Унгурян – утримався.

У "Самопомочі" не голосували троє з 26 депутатів, всі вони позначені як відсутні, зокрема – Олена Сотник та Ірина Сисоєнко.

У "Батьківщині" не голосували шестеро, всі вони позначені як відсутні. Зокрема, не було Юлії Тимошенко, Григорія Немирі, Сергія Власенка, Бориса Тарасюка та Надії Савченко.

При цьому зранку Тимошенко була в Раді і мала виступ. "Українська правда" звернулася до прес-секретаря Тимошенко Марини Сороки з проханням розповісти, де була депутат. Наразі УП очікує відповіді.

У Радикальній партії відсутніми були троє депутатів – Андрій Лозовий, Юрій Чижмарь та Артем Вітко, якого вважають перебіжчиком в БПП.

Водночас сам Лозовий повідомив УП, що був відсутній, бо поїхав на поховання. Однак за змоги голосував би "за".

У групі "Відродження" за це рішення проголосував лише один депутат (Артем Ільюк), у "Волі народу" – четверо, в "Опозиційному блоці" – ніхто.

Серед позафракційних за це рішення не голосували рівно половина – 23 з 46 (14 відзначені як відсутні), зокрема – брати Віктор та Павло Балоги, Андрій Білецький, В'ячеслав Константіновський, Юрій Левченко, Сергій Тарута та інші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування