Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юристка ДУСі отримала квартиру з порушенням

Четвер, 22 вересня 2016, 12:37

Начальниця юруправління Державного управління справами Марія Єремєєнко отримала від відомства квартиру площею 117 кв.м, що перевищує дозволені норми більш ніж удвічі.

Про це йдеться у сюжеті Наших грошей з Денисом Бігусом.

Чиновниця отримала квартиру в новобудові в центрі Києва на себе та сина у березні і приватизувала її. Єремєєнко очолила юруправління ДУСі у 2014 році.

До цього вона була депутатом міськради Одеси. З 2006 по 2009 роки - від блоку Едуарда Гурвіца "Наша Одеса", з 2010 - по списку Партії Регіонів. 

 
Марія Єремєєнко

Навесні 2016 Марія Єремєєнко отримала на себе та сина Андрія кваритру на вулиці Тарасівській у Києві. Свідоцтво про право власності на квартиру видало ДП "Укржитлосервіс", яке входить у структуру ДУС. Норма розрахунку жилої площі (13,65 кв.м. на людину) - перевищена більше, ніж удвічі, а загальна площа квартири складає 117 кв.м.

Окремо зазначимо, що у Державному управлінні справи надали неправдиві свідчення стосовно квартири на запит народного депутата Мустафи Найєма. У відповіді від липня 2016 року йдеться про надання квартири у користування сім’ї Єремєєнко (з 4-х осіб). На той момент квартира вже три місяці як була передана у приватну власність юристки ДУС.

 

У свою чергу народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що Національне антикорупційне бюро внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо зловживань з боку керівництва ДУСі – ч.2 ст. 364 КК України, тобто відкрило провадження. 

 
Національне антикорупціне бюро відкрило провадження щодо зловживань керівнцитвом ДУСі
УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: