Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У річницю блокади Криму можливі провокації РФ – прикордонслужба

П'ятниця, 23 вересня 2016, 15:13

У Державній прикордонній службі України не виключають провокацій з російської сторони під час акції з нагоди річниці громадянської блокади Криму 24 вересня.

Про це повідомив на брифінгу в п'ятницю помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар відомства Олег Слободян, передає Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що зараз фіксується розвідувальна активність російської сторони з використанням вертольотів і аеростатів "Рись", і це пов'язано, швидше за все, з моніторингом обстановки в районі основних контрольних пунктів в'їзду/ виїзду на адміністративному кордоні з тимчасово окупованих Кримом напередодні анонсованих на 24 вересня заходів з нагоди річниці громадянської блокади Криму.

"При цьому під час зазначеної акції кримських татар ми не виключаємо можливість провокацій з російського боку, оскільки раніше використання аеростата" Рись" відбувалося саме під час провокаційних дій спецслужб Російської Федерації, пов'язаних нібито з пошуком української диверсійно-розвідувальної групи", - підкреслив Слободян.

Як відомо, українські активісти і кримські татари мають намір відзначити річницю громадянської блокади Криму 24 вересня акцією на адміністративному кордоні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування