Підозрюваний у вбивстві патрульних вже може спілкуватися з поліцією

Понеділок, 26 вересня 2016, 09:05

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов прооперований і перебуває у стабільному стані, з ним уже можуть спілкуватися правоохоронці.

Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає "Укрінформ".

Лікар розповів, що вранці 26 вересня екс-торнадівцю витягли інтубаційну трубку з просвіту гортані і трахеї. Його стан стабільний.

"Вчора йому провели резекцію тонкого кишківника, який був пробитий у чотирьох місцях. Також куля зачепила печінку. Вона пройшла повз нирки і зупинилася біля 12-го ребра, звідки її і витягли. Інтубаційну трубку з просвіту гортані і трахеї сьогодні (26 вересня – ред.) вже витягли. Стан пацієнта стабільний", – сказав Риженко.

Він додав, що у понеділок з Пугачовим зможуть поспілкуватися правоохоронні органи, а через тиждень його можуть виписати.

Як відомо, вранці 25 вересня у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції

Радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов, який перебуває у розшуку за кількома статтями - ч.3 ст.146 - "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини",ч.1 ст.255 "Створення злочинної організації", ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом". 

Розшук Пугачова тривав більше року.

За фактом подій у Дніпрі відкрито три кримінальних провадження

Пугачова було затримано у лікарні, куди він звернувся за підробленим паспортом на прізвище Михайленко. Йому буде оголошено підозру.

Затриманий відкидає свою провину і стверджує, що його прізвище не Пугачов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування