ФСБ фальсифікує справи, щоб відправити росіян на Донбас

Понеділок, 26 вересня 2016, 12:07

На території Ростовської та Воронезької областей, а також Краснодарського краю РФ та тимчасово окупованих територіях України затриманим за дрібні правопорушення навмисне підкидають зброю чи наркотики, аби потім відправити воювати.

Про це повідомляє Головне розвідувальне управління Міноборони.

"З огляду на проблеми з комплектуванням особовим складом 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, а також масових випадків відмови продовжувати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, російське окупаційне командування, спільно із співробітниками ФСБ РФ, нарощують заходи "примусово-добровільної" мобілізації у т.ч. шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень", - сказано у повідомленні.

Так, за даними розвідки, з початку вересня на території Ростовської та Воронезької областей, а також Краснодарського краю РФ та тимчасово окупованих територіях України, зросла кількість випадків, коли особам, затриманим за дрібні правопорушення, навмисно підкидається зброя, набої, вибухові речовини та засоби підриву для примушення до підписання контрактів щодо проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...