Аваков про "справу Шеремета": Є усі шанси її розслідувати

Неділя, 4 вересня 2016, 20:28
Аваков про справу Шеремета: Є усі шанси її розслідувати

Справа про вбивство журналіста та одного з керівників "Української правди" Павла Шеремета має усі шанси бути розслідуваною. 

Про це ввечері 4 вересня в ефірі "ТСН.Тиждень" на телеканалі "1+1" заявив глава МВС Арсен Аваков. 

"Це важке, добре сплановане вбивство, значні сили Нацполіції його розслідують. Усі найкращі сили, дві великі бригади", - зазначив глава МВС.

"І є усі шанси його розслідувати. На цьому я обмежуся. Не хочу, щоб як у справі про вбивство Георгія Гонгадзе слідчі постійно звітували, що провели от стільки допитів,  стільки передивилися відео... Я хочу, щоб було лише одне повідомлення - "вбивцю знайдено і справу розслідувано". На жаль те відео, яке потрапило у публічну мережу, лише зашкодило слідству", - додав Аваков. 

Один з керівників "Української правди" Павло Шеремет трагічно загинув уранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.

Поліція кваліфікувала подію  за статтею "умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".

Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.

Голова МВС Арсен Аваков заявив, що Нацполіція готова заплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка стосується вбивства журналіста Павла Шеремета.

4 серпня слідчі повідомили, що у справі опитано близько 500 свідків, вилучено близько 150 камер, у слідства понад 140 терабайт інформації.  Слідчі також попросили допомогти знайти свідка у справі про вбивство Шеремета.

4 серпня слідчі повідомили, що у справі опитано близько 500 свідків, вилучено близько 150 камер, у слідства понад 140 терабайт інформації.  Слідчі також попросили допомогти знайти свідка у справі про вбивство Шеремета.

1 вересня УП стало відомо, що Печерський райсуд Києва затягує розгляд клопотань щодо надання доступу до телефонних розмов у справі вбивства Павла Шеремета.

У Нацполіції зазначили, що проводять опитування мешканців Києва на предмет встановлення повної та всебічної картини подій, що сталися у день вбивства одного з керівників УП.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News