Зубко прокоментував перепалку з Гройсманом в Раді

П'ятниця, 9 вересня 2016, 14:41

Віце-прем’єр Геннадій Зубко пояснив свої слова прем'єру в урядовій ложі парламенту надлишковою емоційністю.

Про це він сказав в коментарі "Українській правді".

Відповідаючи на питання про те, чи конфлікт з Гройсманом вичерпано, Зубко сказав: "Сьогодні всі працюють у дуже напружених умовах. Це робочі речі".

Свої слова на засіданні в Раді він назвав надлишковою емоційністю. "Я думаю, це надлишкова емоційність, яка не повинна була мати місце в урядовій ложі", - заявив віце-прем’єр.

При цьому він відмовився коментувати слова Гройсмана. Зубко розповів, що після засідання в Раді поговорив із Гройсманом щодо ситуації довкола терикону на Львівщині.

Говорячи про проблему терикону, Зубко зазначив, що горіння там виникло ще у 2015 році. За той час пожежникам вдалося значно зменшити площу гасіння, однак із липня цього року роботи було припинено через заборгованість "Львівської вугільної компанії". Саме їй належить терикон.

Наразі, за словами Зубка, ситуація вирішується, він пообіцяв доповісти з цього приводу на одному із засідань уряду та подякував народному депутату Олегу Мусію, який підняв це питання. 

Як відомо, у п'ятницю прем'єр-міністр Володимир Гройсман обурився відмовою віце-прем'єра Геннадія Зубка звітувати перед депутатами і використав жорстку лексику.

Віце-прем'єр відмовився включати мікрофон, а звертаючись до самого Гройсмана сказав, що розбиратися з ситуацією на Львівщині "дав доручення ДСНС". "Я тут при чем?", - кинув Зубко.

На що прем'єр теж виключив мікрофон, перейшов на російську і сказав: "А дальше что?..Ты еще раз так скажешь, я тебя выгоню на <...> отсюда… Ты понял…".

Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News