Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путіну запропонували зробити герб РФ радянським

Вівторок, 29 листопада 2016, 12:15

Лідер байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов на прізвисько Хірург звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням відобразити на державній символіці радянські символи.

На його думку, там повинен бути зображений двоголовий орел у променях сонця і в обрамленні колосся, а зверху – п'ятикутна зірка. В кольоровому зображенні орел, сонце і колосся повинні бути золотими, зірка – червона в золотому обрамленні, повідомляють "РИА Новости".

 

Хірург заявив, що давно вважає за необхідне позначити на державних символах патріотичний курс країни. За його словами, нинішній герб символізує спадкоємність від Російської імперії, а потрібно також відобразити радянський період історії Росії.

"Ми повинні показати, що родом з СРСР – з гагарінського кидка в космос, першого супутника, могутньої Радянської армії і, звичайно, титанічної, священної перемоги у Великій Вітчизняній війні. І символ цього героїчного подвигу – зірка Перемоги – знайшов своє відображення на нашому гербі", – сказав він.

Крім того, на його думку, це стане "символічним переосмисленням повернення Криму" до складу Росії.

Коментуючи пропозицію байкера, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив журналістам, що ця пропозиція в адміністрацію президента поки не надходила. За його словами, "в даному випадку, якщо такий лист надійде, про нього буде повідомлено президенту".

Пєсков додав, що в Кремлі немає чіткої позиції з приводу необхідності зміни державної символіки, але запевнив, що пропозиція "буде прийнята до уваги".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування