Терориста, який атакував нічний клуб в Стамбулі, знищено

Неділя, 1 січня 2017, 05:03

Терориста, який розстріляв 35 осіб в нічному клубі в Стамбулі, ліквідовано.

Про це повідомили представники Турецького уряду, пише The Guardian.

Чиновники підтвердили, що терорист діяв один і він убитий. Репортер видання повідомив, що поліція залишає місце події, а активність рятувальних служб знижується, що свідчить про те, що безпосередня загроза минула.

Як повідомлялося, у новорічну ніч, в результаті терористичної атаки на нічний клуб в Стамбулі загинуло щонайменше 35 осіб, ще 40 отримали поранення.

Мер міста Васіп Шахін, повідомив, що нападник був один, біля входу в клуб, що розташований на березі Босфору, він застрелив офіцера поліції і одного перехожого, після цього увійшов всередину і почав стрілянину з автомата Калашникова. У клубі перебувало кілька сотень людей.

Раніше місцеві ЗМІ повідомили, що нападників було двоє і вони були одягнені костюми Санта Клаусів.

Нагадаємо, 31 грудня в Анкарі в ході спецоперації турецької поліції були затримані вісім осіб за підозрою у підготовці теракту в новорічну ніч.

Раніше в результаті вибухів, що сталися 10 грудня в районі Бешикташ міста Стамбул, загинуло понад 40 осіб, серед загиблих - 30 співробітників правоохоронних органів. 17 грудня у місті Кайсері стався вибух поблизу місцевого університету, в результаті якого 13 людей загинули та 55 отримали поранення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News