Обмежено рух на деяких трасах на Закарпатті та на на Одещині

Четвер, 12 січня 2017, 08:55
Обмежено рух на деяких трасах на Закарпатті та на на Одещині

З 8:30 четверга тимчасово введено обмеження руху великовагових транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 в межах Закарпатської області.

Це дорога Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій станом на 9 ранку 12 січня.

В Одеській області через снігопад залишаються часткові обмеження руху для всіх видів транспорту на автодорозі М-15 Одеса – Рені.

З 16-ї години 11 січня знято обмеження руху на автодорогах: М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ; М-15 Одеса-Рені (частково); М-16 Одеса-Кучургин; М-27 Одеса-Іллічівськ.

Далі заборонено рух автотранспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення в 11 районах Одеської області: Арцизського, Болградського, Біляївського, Білгород-Дністровського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського та Татарбунарського.

Залишається обмеження в русі для великовагового транспорту на автошляху Кропивницький – Платонове.

За інформацією Міністерства інфраструктури, залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі.

У Василькові Київської області 12 січня о 21:50 рятувальники витягли тросом машину швидкої меддопомоги, яка застрягла в сніговому заметі, інформує також ДСНС.

Загалом із 4 січня вивільнено із снігових заметів 2 013 автомобілів, у яких було 4 848 осіб.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News