Путін знову засвітився на фото з ватажком найманців на Донбасі та в Сирії

П'ятниця, 13 січня 2017, 17:36

В інтернеті опублікували фотографію, на якій президент РФ Володимир Путін позує разом з відомим найманцем, що воював на Донбасі та Сирії Дмитром Уткіним "Вагнером".

Фотографія, на якій Володимир Путін позує разом з Дмитром Уткіним, якого також називають командиром приватної військової компанії "ПВК Вагнера" та його заступником Андрієм Трошевим, з'явилася в групі у "ВКонтакте" WAR NEWS TODAY.

Прес-секретар Путіна в коментарі телеканалу "Дождь" повідомив, що фото, швидше за все, було зроблено в кулуарах Кремля під час урочистого прийому з нагоди святкування "дня героїв вітчизни" 9 грудня.

 
Путін і Вагнер (крайній праворуч)
ФОТО РОЗМІЩЕНЕ У ГРУПУ WAR NEWS TODAY ВКОНТАКТЕ

При цьому Пєсков заявив, що Путін окремо не спілкувався з керівниками ПВК.

"У кулуарах прийому президент багато фотографувався з гостями. Напевне, це одна з таких фотографій. Окремого спілкування ні з ким не було", - сказав він Дождю.

За даними видання РБК, табір приватної військової компанії "Вагнер" знаходиться в Краснодарському краї РФ на хуторі Молькино. Там же дислокується 10-а окрема бригада спецназу ГРУ. Саме ГРУ негласно курує "групу Вагнера", розповідали джерела РБК. Функціонувати табір почав приблизно в середині 2015 року.

Раніше повідомлялося, що командир приватної військової компанії "ПВК Вагнера" Дмитро Уткін, що воювала на Донбасі і в Сирії, 9 грудня "засвітився" в Кремлі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News