Спроба пограбування банку в Луцьку: поліцейські застосували зброю

Субота, 28 січня 2017, 14:56

У Луцьку поліцейські охорони застосували табельну зброю, щоб затримати зловмисників, які намагалися обікрасти банк.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, о 5-й годині ранку на пульт центру технічної охорони управління поліції охорони у Волинській області надійшов сигнал "Тривога" із відділення одного із банків на бульварі Дружби народів у Луцьку.

 

За декілька хвилин на місце прибув екіпаж групи затримання УПО. Правоохоронці помітили, що у тамбурі банку перебувають двоє чоловіків у масках.

"При спробі затримання зловмисників ті почали стріляти по поліцейських та погрожували підірвати гранату, як виявилося згодом – не бойову", - повідомили в прес-службі.

 

Для затримання зловмисників співробітникам Управління поліції охорони довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Затримані дістали поранення ніг та під охороною доставлені до лікарні. Ніхто із правоохоронців не постраждав.

Затриманими виявилися 19-річний та 22-річний мешканці Луцького району. Один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Як з’ясувалося, зловмисники пошкодили термінал, розташований у тамбурі відділення банку, та намагалися викрасти з нього гроші.

За цим фактом слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі, із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування