Екс-голова "Михайлівського" повідомив, де він

Вівторок, 31 січня 2017, 09:43
Екс-голова Михайлівського повідомив, де він

Колишній голова правління банку "Михайлівський" Ігор Дорошенко заявив, що перебуває в лікарні і не переховується від слідства.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"З четверга перебуваю в лікарні. Був госпіталізований по швидкій допомозі. Не переховувався і не планую. Всі обов'язки, покладені законодавством, в тому числі з інформування відповідних інстанцій, я і адвокати виконуємо", - написав він.

Раніше його дружина також повідомляла, що її чоловік у лікарні.

"У зв'язку з різким погіршенням стану здоров'я мій чоловік днями був госпіталізований і знаходиться на стаціонарному лікуванні в одній з медичних установ Києва. Усі покладені на нього і адвокатів обов'язки виконуються в повному обсязі відповідно до законодавства України", – написала вона.

Як повідомлялося, 27 січня Дорошенко не з'явився до слідчого прокуратури для оголошення нової підозри (окрім розкрадання майна йому додатково інкримінується доведення банку до банкрутства). При цьому прокуратура перевірила інформації про хворобу Дорошенка, надану його адвокатом. Відомство не знайшло підстав для його госпіталізації. Наразі правоохоронці встановлюють місцезнаходження підозрюваного.

13 серпня Шевченківський райсуд Києва арештував колишнього голову правління банку "Михайлівський" на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави.

5 грудня той самий суд звільнив з-під варти Дорошенка і застосував до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

23 травня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАО "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних.

Детальніше про те, що сталося з банком "Михайлівський" можна почитати в матеріалі "Економічної правди".

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування