Від обстрілів Авдіївки й Трудівського постраждало 4 мирних мешканців

Неділя, 19 лютого 2017, 10:53

Внаслідок артударів по Авдіївці та селу Трудівське під Волновахою в суботу постраждали четверо мирних мешканців, серед яких два підлітки.

Як повідомляє поліція Донеччини, артудар по житловим кварталам Авдіївки був нанесений близько 17.00. Руйнувань зазнали 2 багатоповерхівки та 3 приватні будинки по вулицям - квартал Ювілейний, Грушевського, Островського, Чепіжного.

 
Всі фото поліції Донеччини

У багатоповерхівці на Ювілейному снаряд влучив у 2 поверх, в результаті обрушилося перекриття, повністю зруйновано 2 та 3 поверхи, а на першому поверсі виникла пожежа.

 

Внаслідок прямого влучення у багатоповерхівку постраждали два брати 14 та 19 років. У молодшого хлопця перелом голені, в іншого брата – забій грудної клітини.

 

Пряме влучення сталося у 14 поверх багатоповерхівки по вул. Грушевського, 81. Снаряд потрапив у торець будинку. Пошкоджено квартиру. Ніхто не постраждав, бо у ній ніхто не мешкав.

Крім того, пошкоджено високовольтну лінію електропередач, а поблизу школи №4 – газову трубу. Газ перекритий, витоку немає.

Під обстрілом опинилося і село Трудівське, яке знаходиться поблизу лінії розмежування, у 15 км від міста Волновахи.

 

Обстріл розпочався о 22.00 та тривав більше години. Постраждали вулиці Центральна, 60 років Перемоги та Щорса. Загалом на цей час відомо про пошкодження більше 15 будинків.

 

В результаті влучення снаряду у будинок по вулиці Центральній травмовані 15-річний хлопець та його батько 43 років. Постраждалі перебувають у волноваській лікарні, у хлопчика – осколкове поранення передпліччя.

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Усі наслідки обстрілів задокументовані. Попередня кваліфікація за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування