Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров про "план" щодо Криму: У самого себе орендувати не можна

Понеділок, 20 лютого 2017, 11:51

Глава МЗС РФ Сергій Лавров побачив у запропонованому нардепом-радикалом плані "спробу відволікти увагу".

Про це він сказав, відповідаючи на прохання прокоментувати публікацію в The New York Times, в якій нардеп України запропонував США план по вирішенню української кризи, передають РИА Новости.

"Мені складно коментувати, тому що у самого себе орендувати нічого не можливо", - сказав він.

Лавров в черговий раз звинуватив Порошенка у невиконанні Мінських домовленостей і заявив, що "напевно, є чимало охочих відвернути увагу від повної нездатності адміністрації Порошенка виконати свої зобов'язання за мінськими домовленостями, заодно відволікти увагу від неспроможності наших німецьких і французьких колег хоч якимось чином вплинути на Порошенка і змусити його стримати своє слово".

"Подібні плани віддають з одного боку манилівщиною, а з іншого, показують, що триватимуть спроби переписати правила гри. Все це вільно чи мимоволі лише відволікає увагу в повній мірі, в повному обсязі і в тій послідовності, яка була погоджена, виконати комплекс заходів, укладений у Мінську в лютому 2015 року. Іншої альтернативи не існує", - заявив Лавров.

Як повідомлялося, народний депутат з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...