РосЗМІ: У Кремлі вирішили перетворити вибори на референдум про довіру Путіну

Вівторок, 21 лютого 2017, 06:41

В адміністрації російського президента не збираються підбирати йому опонентів від влади, зате хочуть домогтися найвищого в історії числа тих, хто проголосував за Володимира Путіна.

Про це повідомляє "Дождь" з посиланням на джерела в адміністрації Кремля.

За словами джерел, Росію очікує "референдум про довіру національному лідерові".

Відзначається, що в адміністрації російського президента не бачать сенсу в тому, щоб спеціально підбирати Путіну опонентів, які б підвищили інтерес до виборів.

"На сьогоднішній день просто немає такого кандидата, який своїм висуненням здатний створити інтригу на виборах", - сказав співрозмовник "Дождя". Не є таким, на думку Кремля, і глава Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний.

Замість пошуку опонентів Путіну Кремль має три основні завдання до виборів президента. По-перше, вибори повинні стати більш чистими, прозорими і легітимними, ніж всі попередні. По-друге, відсоток тих, хто проголосував за Путіна повинен бути, як мінімум, вище, ніж у 2012 році, а, як максимум, вище, ніж будь-коли і за Путіна, і за Дмитра Медведєва.

Третє завдання - домогтися того, щоб Путін отримав не тільки рекордний відсоток голосів, а й рекордну кількість голосів.

Джерело заявило, що варіант дострокових виборів виключений.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування