Міноборони звільнило співробітницю за образу волонтерів у Facebook

Субота, 25 лютого 2017, 21:34

Керівництво Міноборони звільнило співробітницю міністерства за наклеп на діяльність волонтерів у соціальній мережі.

Про це повідомляє в суботу прес-служба Міноборони.

Там зазначили, що керівництво міністерства вважає неоціненним внесок кожного волонтера у військову міць і обороноздатність нашої держави.

"Саме тому в лавах Збройних Сил України не можуть служити або працювати особи, які зводять прикрі наклепи на волонтерів, які зробили великий внесок у безперебійне функціонування армії України", - йдеться в повідомленні.

"Тому співробітниця Міністерства оборони України, яка у соціальній мережі звела наклеп на діяльність волонтерів у районі проведення АТО, звільнена за рішенням керівництва Міністерства оборони України", - зазначили в прес-службі.

Міноборони не називає імені звільненої співробітниці, однак волонтер Дмитро Вітов повідомив у Facebook, що йдеться про секретаря ініціативної групи з виборів Громадської ради при Міноборони Тетяну Баранську.

Станом на вечір суботи на сторінці Баранської у відкритому доступі немає образливого посту про волонтерів.

Як повідомлялося, у п'ятницю волонтерські організації масово покинули вибори до Громадської ради при Міноборони на знак протесту проти того, що до ради включили незрозумілі фонди та відсіяли авторитетні волонтерські організації.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування