В Авдіївці четвертий день немає електрики

Понеділок, 27 лютого 2017, 07:43

Станом на ранок понеділка, вже четвертий день у прифронтовій Авдіївці відсутнє електропостачання.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС.

"Станом на 7 год. 27 лютого централізоване електропостачання відсутнє. Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тис. осіб, здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу", - сказано в повідомленні.

"Централізоване водопостачання здійснюється за графіком з міського резервуара. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 11 генераторів. До аварійно відновлювальних робіт від ДСНС залучено 33 чол. та 12 од. техніки. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС", - додали в ДСНС.

Як відомо, 24 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії електропередач 110 кВ поблизу Авдіївки, внаслідок чого припинено електропостачання
 самого міста, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

У неділю російська сторона СЦКК відмовилася гарантувати електрикам безпеку на час проведення ремонту місця прориву ЛЕП в Авдіївці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...