У Києві затримали "куратора", який брав гроші за поновлення в університеті

П'ятниця, 10 березня 2017, 19:21

Правоохоронці затримали члена вищої ради приватного вищого навчального закладу Києва за те, що він вимагав гроші за поновлення на навчанні.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

"Член вищої ради приватного вищого навчального закладу міста допомагав студентам "навчатися", вимагаючи хабарі за своє "кураторство", - зазначили у відомстві.

Оперативники зафіксували факт вимагання та одержання чоловіком неправомірної вигоди. Щоб студент відновив своє навчання у медуніверсітеті, його мати повинна була сплатити тисячу доларів "благодійного внеску".

9 березня біля ринку "Деміївський" правоохоронці затримали члена вищої ради вишу під час одержання ним неправомірної вигоди.

У затриманого вилучили 500 доларів США – останній "транш" обумовленої суми. Отримані гроші він повинен був передати посадовцю медичного університету.

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження проводяться заходи із встановлення посадових осіб вищих навчальних закладів, які також можуть бути причетні до хабарництва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування