Поліція на Донеччині також перейшла на посилений режим

Неділя, 12 березня 2017, 15:15

Поліція Донецької області перейшла на посилений варіант несення служби через загострення ситуації на лінії розмежування.

Про це 12 березня повідомили в облуправлінні Нацполіції Донеччини. 

"Щоб посилити контрдиверсійну роботу у знеструмлених населених пунктах, не допустити проникнення диверсійно-розвідувальних груп бойовиків, а також попередити правопорушення із використанням зброї та вибухівки, правоохоронці здійснюватимуть посилені перевірки на блокпостах та автошляхах області, посилять роботу з виявлення нелегальної зброї", - зазначили у поліції. 

За даними НП, минулого тижня на блокпостах Донеччини вдалося припинити більше 100 фактів правопорушень, 9 з яких були пов’язані зі спробами вивезти або провезти до регіону гранти, запали, набої, порох, незареєстровану зброю.

 
 

У поліції нагадали, що 11 березня бойовики знову обстріляли Авдіївку, внаслідок чого було пошкоджено 6 приватних будинків та 2 багатоповерхівки, перебито лінію електропостачання, місто знову залишилось без світла.

"Також ввечері 11 березня під обстріл потрапило с. Миколаївка Волноваського району, яке теж залишилося без світла, зранку 12 березня  - Мар’їнка", - додали в НП.

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи поліції, документуючи усі руйнування. 

Як відомо, раніше в облуправлінні Нацполіції Луганщини повідомили, що з 9:00 11 березня особовий склад Луганського гарнізону поліції перейшов на посилений варіант несення служби через ускладнення ситуації на підконтрольній українській владі території Луганської області.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування