Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грицак про блокаду Донбасу: Я не бачу, що хтось когось розганяв

Вівторок, 14 березня 2017, 15:22

Голова Служби безпеки України Василь Грицак стверджує, що ні про який розгін учасників блокади торгівлі на Донбасі мова не йде.

Про це журналістам повідомив голова СБУ Василь Грицак, передає Інтерфакс-Україна.

"З приводу розгону – я не бачу, що хтось когось розганяв, були затримані люди, з ними була проведена робота і їх відпустили", - сказав Грицак.

При цьому він підкреслив, що не можна порушувати дисципліну і перебувати зі зброєю там, де це не слід робити.

"Ми не можемо допустити того, щоб по вулицях наших міст і сіл гуляли люди зі зброєю... Зона АТО, яка контролюється українською владою, – це теж українська територія... Я за те, щоб люди висловлювали свої протести мирним шляхом... Давайте проведемо якісь обговорення, нехай висловлюють свою позицію Верховна Рада, ради на місцях", - сказав глава СБУ.

Грицак зазначив, що в цей вівторок проходить багато позачергових засідань рад в обласних центрах і містах. "І нехай це буде позиція... ніхто ще не побудував демократію махновським способом", - сказав він.

13 березня учасники блокади на Донбасі заявили про напад на них і розгін редуту в Щербинівці. У свою чергу правоохоронці заявляють, що затримали в населених пунктах Торецк, Щербинівка та Курдюмівка (Донецька обл.) більше 40 людей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування