Шварцнеггер потролив Трампа за хизування рейтингами

Середа, 22 березня 2017, 05:31

Американський актор і політик Арнольд Шварцнеггер відповів президенту США Дональду Трампу на його хизування своїм рейтингом в телевізійному шоу.

"Що, Дональде, ось і рейтинги, й тебе затопило. Вау, тепер ти в межах 30-ти (відсотків). Але чого ти очікував? Я маю на увазі, коли скасовував програми післяшкільної освіти для дітей та забрав їжу на колесах у бідних людей? Це не те, що ти називаєш "зробити Америку великою знову" - заявив Шварценеггер.

На початку січня, Дональд Трамп хизувався своїм рейтингом перед Шварцнеггером, маючи на увазі телешоу "Кандидат", де кіноактор замінив його.

"Вау, ось і рейтинги і Арнольда Шварценеггера затопило, (або знищено) у порівнянні з машиною рейтингів Дональдом Джоном Трампом. Настільки сильно навіть будучи кінозіркою, і це був 1-й сезон у порівнянні з 14-м. А тепер порівняйте його з моїм 1-им сезоном. Але це зовсім не важливо. Адже він підтримував Кейсіка і Гілларі", - писав тоді Трамп.

Як повідомлялося, за результатами дослідження американської служби опитувань громадської думки Gallup, рейтинг підтримки діяльності президента США Дональда Трампа на посаді впав до найнижчої точки за весь час його президентства і склав 37%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News