АТО: бойовики били з артилерії під Зайцевим, поранено бійця ЗСУ

Середа, 22 березня 2017, 06:30

За минулу добу, 21 березня, російсько-терористичні війська, застосовуючи танки, міномети і артилерію, 76 разів обстріляли позиції українських захисників.  Поранено одного українського захисника.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв під Авдіївкою, Луганським, Зайцевим та шахтою Бутівка. Протягом всієї доби ворог практично не припиняв там обстріли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів.

Захисників Авдіївки та шахти Бутівка ворог також обстрілював з танків, а по позиціях під Зайцевим наніс ввечері удар зі 152-мм артилерійських систем.

На Луганському напрямку окупанти вели вогонь з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів, а під вечір і 120-мм мінометів, під Золотим, Новозванівкою та Кримським.

На Маріупольському напрямку ворог також активно використовував зброю, заборонену Мінськими угодами. Позиції під Широкиним, Лебединським та Красногорівкою противник обстрілював зі 120-мм мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем. Захисників Новотроїцького російсько-терористичні підрозділи обстріляли з важкої артилерії калібру 122 мм, а по оборонцям Мар’їнки бив танк.

В окремих випадках, аби пригасити активність ворога українські військові відкривали вогонь у відповідь.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...