Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко нагадав ЄС, що на Сході України захищається європейське майбутнє

Субота, 25 березня 2017, 14:51

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості збереження єдності Євросоюзу та рішучості дати відсіч спробам зруйнувати європейську ідею.

Про це йдеться в його привітанні з нагоди 60-річчя підписання Римського договору, розміщеному в Facebook.

"Шістдесят років тому з підписанням Римських договорів започатковано історію найуспішнішого інтеграційного проекту – Європейського Союзу", - зазначив президент.

"Його успіх – відданість спільним цінностям, свободі, демократії, верховенству права, і головне – повага до людської гідності. Це те, що стало основою миру в Європі. Це те, що заклало підвалини економічного процвітання. Це те, що завжди об’єднувало Україну з ЄС", - впевнений він.

За словами президента, цей день ще раз нагадує "про важливість збереження єдності та рішучості дати відсіч усім спробам зруйнувати європейську ідею".

"Сьогодні, коли на східному українському кордоні Європи захищається європейське майбутнє, цінуємо європейську солідарність та підтримку. Вітаю наших партнерів і впевнений у нашій спільній перемозі!", - написав Порошенко.

Як повідомлялося, раніше в суботу лідери країн Євросоюзу ухвалили Римську декларацію, в якій окреслили основні напрямки роботи на наступне десятиліття.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування