Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорвати та УЄФА хочуть від Динамо грошей та звітності через борги

Четвер, 28 вересня 2017, 17:43

Орган з фінансового контролю УЄФА вимагає від київського "Динамо" надати інформацію, щодо стану заборгованості клубу для ліцензування в сезоні 2017/2018.

В листі УЄФА на адресу ФФУ зазначається: "Перевірка контрольної інформації ФК "Динамо" Київ показала непогашену заборгованість, що була заявлена як відтермінована станом на 30.07.2017", - ідеться в листі УЄФА, який отримала УП.

У листі зазначається, що заборгованість складає для "Динамо" вже більше 180 днів, і УЄФА турбується щодо ліцензії, яку УЄФА видала Федерації футболу. 

Відповідний лист від УЄФА міг стати наслідком того, що Федерація футболу Хорватії звернулася до ФФУ через трансфер захисника Йосипа Пиварича, котрий перейшов в "Динамо" на початку серпня 2017 року.

 

У листі від хорватів київське "Динамо" просять погасити заборгованість перед загребським "Динамо" щодо трансферу Пиварича у сумі 475 тисяч євро.

Також УП стали відомі інші заборгованості "Динамо" з трансферу нинішних та колишніх гравців столичного клубу. Станом на 31 березня 2017 року київський клуб був винен 2 млн. 300 тисяч євро швейцарському "Базелю" за перехід Александра Даговича.

Суму у 2 млн євро кияни винні тому ж таки "Базелю" за трансфер Дерліса Гонсалеса. 425 тисяч євро "Динамо" не доплатило за перехід да Сільви.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування