Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФСБ заявляє, що накрила групу, яка вивозила зброю з України

П'ятниця, 29 вересня 2017, 09:46

Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявляє, що припинила діяльність групи людей, причетних до контрабанди зброї з території України.

Як ідеться в повідомленні ФСБ РФ, припинено діяльність "груп і окремих осіб, причетних до організації та функціонування стійких каналів постачання у незаконний обіг засобів ураження на територіях низки суб'єктів Російської Федерації".

"У 21 регіоні країни (від центральної частини Росії до Уралу) проведені обшуки у 62 громадян, причетних до придбання, виготовлення, модернізації та збуту озброєння, а також його контрабандних постачань із території України", – йдеться у повідомленні.

За даними ФСБ, "із незаконного обігу вилучено 181 одиницю вогнепальної зброї іноземного та російського виробництва: ручний кулемет "Калашникова", 11 автоматів, 10 пістолетів-кулеметів, 38 карабінів і гвинтівок, 121 пістолет і револьвер ("Глок","Вальтер", "ПМ", "ТТ", "АПС", "ПСМ", "Наган"), у тому числі з пристроями для безшумної стрільби, гранати, основні частини та складові для виготовлення понад 200 одиниць зброї, понад 7000 боєприпасів різного калібру, більше 18 кг вибухових речовин і засобів ініціювання вибуху".

"Припинено діяльність 8 майстерень із виготовлення боєприпасів, а також модернізації цивільних зразків зброї обмеженого ураження на бойові аналоги", – ідеться в повідомленні.

Вирішується питання про порушення кримінальних справ.

"Проводяться додаткові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії з процесуального закріплення протиправної діяльності затриманих, встановлення їхніх злочинних зв'язків, зокрема за кордоном, а також фактів можливої ​​причетності до скоєння інших протиправних діянь на території Російської Федерації", – додає російська ФСБ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування