Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві чиновник знайшов гранату на склі свого авто

Вівторок, 19 грудня 2017, 11:05

У центрі Києва на переднє скло автомобіля чиновника прикріпили гранату РГД-5.

Як повідомляє поліція Києва, увечері 18 грудня до поліції звернувся 43-річний киянин, заступник директора департаменту ПАТ.

"NewsOne" із посиланням на джерела у правоохоронних органах Києва повідомляв, що співробітник Державної зернової корпорації виявив на своїй Mazda, яка стояла на парковці біля НСК "Олімпійський", предмет, схожий на гранату.

Поліція не називає імені, але у прес-службі поліції Києва "Українській правді" опосередковано підтвердили, що власник авто – чиновник.

Поліція інформує: "Чоловік повідомив, що у снігу на передньому склі власного авто він виявив підозрілий предмет, схожий на гранату. На місце події негайно виїхала патрульна поліція, слідчо-оперативна група та вибухотехніки".

До авто прикріпили гранату
До авто прикріпили гранату
Фото поліції

"Машину киянин залишив напередодні на вулиці Саксаганського, а коли повернувся, помітив на автомобілі небезпечну знахідку. Під час огляду вибухотехніки встановили, що це – граната РГД-5", – підтверджує столична поліція.

 

Небезпечний предмет вилучили. Внаслідок події ніхто не постраждав.

 

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодекс (замах на умисне вбивство).

Проводять слідчі та розшукові дії для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

У листопаді ЗМІ повідомляли про напад на заступника голови правління "Української продовольчо-зернової компанії України" Олега Швеця: на виході з офісу ввечері до нього підбіг чоловік і почав бити молотком – водій чиновника вистрілив у нападника з "травмату".

У декларації Швеця за 2016 рік "Мазда" не значиться, як і в деклараціях інших керівників правління ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Офіс цієї компанії розташований на Саксаганського, 1, неподалік від спорткомплексу "Олімпійський".  

Олена Рощенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування