Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КМДА попередила про падіння снігу та накрижень з дахів

Неділя, 24 грудня 2017, 12:18

У Києві через погодні умови на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки, мешканців просять бути обачними, а власників – подбати про очищення будівель.

Про це повідомили у КМДА 24 грудня. 

"Особливо небезпечним є перебування біля покривель та дахів будинків – можливе падіння снігу, накрижень та бурульок. Мешканці столиці мають бути уважними та обережними на вулицях та дотримуватися певних рекомендацій", - зазначили у адміністрації.  

Зокрема необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності – звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги та снігу на дахах будинків.

"За можливості триматися на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями. На деревах у парках також утворюється значний сніговий покрив, подекуди з них може впасти велика брила снігу разом з бурульками. Проходячи  біля високих дерев, спершу необхідно переконатися, що немає загрози падіння снігу", - зауважують у КМДА.

Якщо під час руху почується шум зверху, в жодному разі не можна зупинятись, підіймати голову та роздивлятись що відбувається - треба якомога швидше притиснутися до стіни, козирок даху послужить укриттям.

Власникам автотранспорту радять не паркувати свої машини біля будинків.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...