Окупована Луганщина може лишитись без зв’язку від Vodafone-Україна

Четвер, 11 січня 2018, 16:56

Оператор мобільного зв'язку компанія "Vodafone-Україна" не зможе відновити зв'язок на окупованих територіях Луганщини, що відключився внаслідок обриву кабелю, якщо кабель обірваний на непідконтрольній Києву території.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

Коментуючи повідомлення про відключення мобільного зв'язку оператора на окупованих територіях Луганської області, у прес-службі зазначили, що компанія має лише інформацію про пошкодження волоконно-оптичної лінії зв'язку в зоні АТО.

"Підрядники з'ясовують можливість фізичного доступу до місця пошкодження для проведення ремонтних робіт. Якщо пошкодження - на непідконтрольній території, доступу туди у нас взагалі немає", - підкреслили в "Vodafone-Україна".

За даними оператора, нині більше третини обладнання "Vodafone-Україна" на непідконтрольній Україні території - в неробочому стані.

Раніше в т.зв. "Міністерстві зв'язку та масових комунікацій" ОРЛО повідомили, що близько 14:10 11 січня сталося повне припинення обслуговування абонентів українського оператора зв'язку "Vodafone-Україна" на всій ОРЛО у результаті обриву оптоволоконного кабелю в районі смт Оленівка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування