На трасі Київ – Одеса ожеледиця уповільнює рух

Понеділок, 22 січня 2018, 07:33

На автодорозі М-05 Київ – Одеса через ожеледицю місцями виникає тимчасове уповільнення руху.

Таку інформацію щодо забезпечення транспортного сполучення станом на 7 ранку 22 січня повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Для оперативного надання допомоги в буксируванні транспортних засобів в межах Черкаської та Кіровоградської областей виставлено 12 постів (Черкаська – 8, Кіровоградська – 4) з автомобілями підвищеної прохідності ДСНС.

На даних ділянках доріг залучено 128 одиниць техніки та 187 осіб.

Загалом для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 834 одиниць техніки й 1 580 осіб.

За 21 січня рятувальники відбуксирували 274 машини й допомогли 520 громадянам.

Між тим, через негоду залишаються знеструмленими 146 населених пункти у 2 областях (Одеська - 102, Черкаська – 44).

У Вилковому Одеської області намагаються відновити електропостачання. Для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС. Населений пункт водопостачанням забезпечений, теплопостачанням – частково.

У Вилківській міській лікарні облаштовано пункт обігріву для людей.

Станом на 7 ранку небезпечних метеорологічних явищ не спостерігалося, помірний сніг ішов в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій областях, а у Житомирській, Київській, Волинській, Львівській, Тернопільській областях та в Києві місцями невеликий сніг.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування