На Україну з заходу суне циклон

Середа, 14 лютого 2018, 14:31
На Україну з заходу суне циклон

Погоду в Україні 15 лютого буде визначати малоактивний циклон, що суне з Балкан на захід Чорного моря.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, у четвер вночі в західних і більшості південних регіонів, а також у Вінницькій області, і вдень по всій Україні, крім східних областей, прогнозується невеликий сніг, на півдні - з дощем, вночі в прикарпатських та Одеській областях очікуються помірні опади.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; в південній частині та на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

У Києві 15 лютого вночі без опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° морозу, вдень 0-2° морозу.

 

У п'ятницю, 16 лютого, в Україні час від часу очікується невеликий сніг, а в більшості західних і південних областей без опадів.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі 2-7°, в західних областях подекуди 8-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на півдні країни та на Закарпатті вночі близько 0 вдень 1-6° тепла.

У Києві 16 лютого час від часу невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування