УЄФА розповіла, як придбати квитки на фінал Ліги чемпіонів у Києві

П'ятниця, 9 лютого 2018, 14:47

УЄФА продаватиме квитки на фінал Ліги чемпіонів з футболу, який пройде в Києві в травні 2018 року, за попередніми заявками, поданими з 15 по 22 березня.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Федерації футболу України.

Зазначається, що продаж квитків здійснюватиметься виключно через офіційний сайт УЄФА і розпочнеться в березні 2018 року

Уболівальники матимуть можливість подати заявку на придбання квитків на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА-2018 із 15 березня 15.00 СЕТ (16.00 за київський часом) до 22 березня 14.00 СЕТ (15.00 за київським часом).

Щоб придбати квиток, потрібно зареєструватися на uefa.com, подати заявку, в якій слід вказати, перепустки якої категорії вас цікавлять (одна людина претендуватиме максимум на два квитки), і відзначити, чи згодні ви взяти участь у розіграші квитків дорожчої або дешевшої категорії, якщо обраних у наявності немає.

Далі необхідно вказати номер банківської карти, з якої, в разі виграшу, будуть списані кошти.

Ціни на квитки будуть оприлюднені в день відкриття вікна для подачі заявок. Якщо попит на квитки в певній категорії перевищуватиме пропозицію, заявки будуть розіграні за допомогою лотереї.

УЄФА наголошує, що жоден квиток не буде розповсюджений через агенції або брокерів, та закликає вболівальників не брати участі у перемовинах зі спекулянтами, які не тільки пропонують квитки за захмарні суми, але часто навіть не мають перепусток для продажу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування