На Житомирщині затримали чоловіка, який знімав порно з 8-місячною донькою

Четвер, 12 липня 2018, 13:26

Працівники кіберполіції затримали мешканця Житомирщини, який знімав та розповсюджував в мережі Інтернет порнографічні фото з власною 8-місячною донькою.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зазначається, що 11 липня у його квартирі поліцейські провели санкціонований обшук, де на електронних носіях виявили порно-фото з немовлям.

Поліцейські вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, який зловмисник ховав в дитячих іграшках, де також були файли порнографічного змісту за участю дівчинки.  

У поліції додають, що відповідна інформація про розповсюдження порнографії з дитиною надійшла від колег з Австрії.

"Працівники кіберполіції провели попередню перевірку та встановили причетність до розповсюдження цих файлів 27-річного мешканця Житомирщини. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження предметів порнографічного характеру", - йдеться у повідомленні.

 
 
 

За даними поліції, зловмисник вчиняв розпусні дії, імітував статеві акти із власною донькою 2017 року народження. Фото розповсюджував у мережі Інтернет за допомогою російського веб-ресурсу "yandex.ru", доступ до якого заборонений на території України.

 

Повідомляється, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Горе-батько затриманий у порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News