Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі розповіли про пропозицію США щодо візиту Путіна у Вашингтон у кінці року

Вівторок, 24 липня 2018, 17:26

Помічник президента Росії Юрій Ушаков заявив, що американська сторона запропонувала провести нову зустріч лідерів РФ і США Володимира Путіна та Дональда Трампа в кінці 2018 року у Вашингтоні.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ТАСС.

Він зазначив, що в ході зустрічі в Гельсінкі президенти двох країн погодилися на думці про корисність та необхідність продовження їх двосторонніх контактів.

"Конкретно в Гельсінкі питання про організацію майбутніх контактів не обговорювалося, але кілька днів потому американська сторона вийшла з пропозицією про проведення наступного саміту у Вашингтоні в кінці поточного року, - повідомив помічник президента РФ.

"Цю пропозицію було передано помічником президента США з національної безпеки Джоном Болтоном, Трамп також неодноразово у своїх виступах торкався цього питання. Що стосується практичної підготовки нової зустрічі, то така робота поки ще не починалася", - додав він. 

При цьому Ушаков не виключив, що зустріч лідерів Росії та США може відбутися на полях саміту G20 в Аргентині або на інших міжнародних форумах, де Путін і Трамп будуть приймати участь.

Минулого тижня прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що президент США Дональд Трамп запрошує президента Росії Володимира Путіна відвідати Вашингтон восени.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...