Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скеровано обвинувальний акт щодо підозрюваних у скоєнні потрійного вбивства на Донеччині

Вівторок, 24 липня 2018, 23:12

Прокуратура Донецької області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт стосовно злочинної групи за обвинуваченням у скоєнні умисного вбивства сім’ї із трьох осіб у смт. Велика Новосілка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Встановлено, що у грудні 2017 року троє зловмисників з корисливих мотивів та на ґрунті неприязних стосунків до потерпілих у темний час доби зайшли до будівлі останніх, де, погрожуючи вогнепальною зброєю, поклали людей на підлогу, зв’язали їм руки та за допомогою ножа по черзі вбили чоловіка, жінку і хлопця 1995 року народження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після цього підозрювані викрали речі убитих та втекли.

Згодом їх затримали правоохоронці.

Під час огляду місцевості прокурор знайшов ймовірне знаряддя убивства – ніж, який зловмисники закопали у лісомузі.

У прокуратурі додають, що під час досудового розслідування один із затриманих зізнався у скоєнні потрійного вбивства та розповів усі обставини.

 
 
 
 
 

За результатами досудового розслідування кримінального провадження особам повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених п.п. 1, 4, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ст. 257 (бандитизм), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування