Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп відклав зустріч з Путіним на 2019 рік через "полювання на відьом" - Білий дім

Четвер, 26 липня 2018, 00:12

Президент США Дональд Трамп переніс заплановану на осінь зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним на 2019 рік.

Про це заявив радник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Болтон, передає АР.

"Трамп вважає, що наступна двостороння зустріч із президентом Путіним має відбутися, коли закінчиться "полювання на російських відьом". Тому ми погодились, що це відбудеться в наступному році", - підкреслив Болтон.

Він пояснив, що йдеться про розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера. При цьому Болтон не уточнив, чому вважає, що розслідування завершиться у 2019 році.

Як повідомлялось, 16 липня у Гельсінкі пройшла зустріч між лідерами США і РФ. Після цього Трамп попросив Болтона запросити Путіна до Вашингтона восени.

Нагадаємо, у США триває розслідування ймовірного втручання РФ у президентські вибори в США 2016 року. За даними американських спецслужб, за атаками на сервери Демократичної партії два роки тому, стояло ГРУ РФ.

Спецпрокурор Мюллер розслідує, чи була змова штабу Трампа з Москвою з метою підірвати позиції кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон.

Кремль категорично відкидає втручання у вибори в інших державах. Трамп неодноразово називав це розслідування "полюванням на відьом".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування