У водія Hummer, який збив на смерть дитину на переході, примусово взяли аналізи

Вівторок, 31 липня 2018, 12:02
У водія Hummer, який збив на смерть дитину на переході, примусово взяли аналізи

У водія автомобіля Hummer Кирила Островського, який збив на смерть 10-річну дівчинку на пішохідному переході у Києві, примусово взяли біологічні зразки на аналіз.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Відзначається, що біологічні зразки взяли 30 липня на підставі відповідного рішення Шевченківського райсуду, оскільки водій відмовився добровільно їх надавати.  

Як уточнила "Українській правді" речник прокуратури Надія Максимець, в Островського взяли зразки крові і волосся.

"Отримання зразків для експертизи здійснено експертом Київського міського бюро СМЕ за участі адвоката. За результатами слідчої дії складено протокол, який долучено до матеріалів кримінального провадження", - підсумували у прокуратурі. 

26 липня Островського, який збив на смерть 10-річну дівчинку на пішохідному переході у Києві, арештували на 2 місяці до 21 вересня. 

Як повідомлялося, увечері 24 липні на бульварі Лесі Українки у Києві водій позашляховика Кирило Островський на пішохідному переході збив насмерть 10-річну дитину і намагався втекти.

Водію Hummer, екс-боксеру Кирилу Островському, повідомили про підозру у ч. 2 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") КК України.

Пізніше йому також повідомили про підозру за ч. 1 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи) КК України.

За попередньою інформацією, драгер не виявив алкогольного сп’яніння у водія Hummer Островського. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News