У лавах ЗСУ виявили і затримали члена "ДНР"

Субота, 7 липня 2018, 13:58

Військова контррозвідка викрила та затримала військовослужбовця Збройних Сил України - учасника терористичної організації "ДНР". 

Про це повідомили у прес-центрі штабу Операції об’єднаних сил.

Член "ДНР" переховувався від правосуддя в одній з військових частин. За даними штабу, затриманий - мешканець Херсонської області, який у 2014 році приєднався до бойовиків проросійських бандформувань та вступив на службу до штабу "ДНР" у м.Часів Яр.

"Виконував вказівки ватажків ОРДО з виявлення та затримання патріотично налаштованих громадян України в Артемівському районі Донецької області. У липні 2014 р.  затриманий залишив службу в "ополченні Новоросії" та повернувся до Херсонщини. Згодом з метою уникнення покарання призвався за мобілізацією до ЗСУ та уклав контракт на проходження військової служби в одній з військових частин, яка залучена до операції ООС", - повідомили у штабі. 

Матеріали щодо протиправної діяльності чоловіка передано до поліції з метою відкриття кримінального провадження за ст. 260 КК "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News