Оголосили підозру поліцейському, який побив чоловіка в метро

Вівторок, 14 серпня 2018, 13:48

Київська місцева прокуратура №7 повідомила про підозру співробітнику управління столичної поліції, який побив громадянина на станції метро "Контрактова площа".

Про це інформує у вівторок прес-служба столичної прокуратури.

Встановлено, що 8 липня 2018 року між 23-річним поліцейським та 62-річним потерпілим відбулась словесна перепалка через начебто некоректну поведінку правоохоронця.

Надалі суперечка переросла у конфлікт, під час якого працівник поліції без явної необхідності завдав чоловіку не менше 10 ударів кулаками та гумовим кийком по голові, тілу і ногах.

При цьому поліцейський не припинив бити чоловіка навіть, коли останній впав на підлогу та вже не становив для нього небезпеки.

Працівники місцевої прокуратури розпочали досудове розслідування після того, як про інцидент набув розголосу в ЗМІ.

Зазначається, що на сьогодні місцева прокуратура встановила та допитала учасників конфлікту, співробітників метрополітену, а також пасажирів, які стали випадковими свідками цієї події.

За результатом проведених слідчих дій працівнику поліції повідомлено про підозру за ст. 126 КК України (Побої і мордування).

Також, підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади на час проведення досудового слідства.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...