Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КМДА кажуть, що полатали провалля в центрі Києва: винним виставлять рахунок

Понеділок, 20 серпня 2018, 12:40
У КМДА кажуть, що полатали провалля в центрі Києва: винним виставлять рахунок

Рух вулицею Антоновича в центрі Києва повністю відновлено, винним у провалах дорожнього покриття після зливи в суботу будуть пред'явлені фінансові претензії.

Про це заявив на прес-конференції в понеділок заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні повністю відновлено рух по вулиці Антоновича", - повідомив Пантелєєв.

 
Дорожнє полотно ремонтували посиленими методами
кмда

За його словами, комісія фахівців з'ясує причини, чому сталися пошкодження після сильного дощу.

"З'ясовуються причини. Там на цій же вулиці проводили прокладку теплових мереж. Там був виритий котлован, потрапляння води в котлован призвело до пошкодження (дорожнього полотна - ред.)... Працюватиме комісія, буде визначатися з винними і безумовно винним будуть пред'явлені претензії щодо компенсації (збитків - ред.)", - сказав Пантелєєв.

За його словами, рятувальники і комунальні служби оперативно підключилися до ліквідації наслідків стихії після "трьох залпових злив" минулого тижня. "Непогано спрацювали... 50 одиниць техніки, 100 рятувальників залучають у разі несприятливої ситуації... також комунальні служби - 1 тис. осіб і 300 одиниць техніки", - розповів заступник голови КМДА.

Він наголосив, що, попри оперативну ліквідацію наслідків негоди, необхідно надалі працювати на запобігання таким ситуаціям. Пантелеєв нагадав, що, згідно з прогнозами синоптиків, "залпові зливи" в Україні, зокрема в Києві, стануть постійними.

Як повідомлялося, внаслідок негоди в ніч на неділю сталося руйнування ділянки проїжджої частини на вул. Антоновича між вулицями Жилянською та Фізкультури, рух на цій ділянці було повністю перекрито, транспорт пустили в об'їзд. Прямо на проїжджій частині утворилося кілька провалів діаметром понад метр великої глибини. У кількох місцях було зруйновано асфальтове покриття.

 
Після страшної зливи дорожне покриття покришилося як печиво
facebook Олексій Олексієв
 

Керівник КК "Київавтодор" Олександр Густєлєв заявляв, що в понеділок не пізніше 14:00 рух автотранспорту на вулиці Антоновича в столиці повністю відновлять.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...