Розстріл патрульного біля Харківської міськради: у мережі з'явилося відео

Понеділок, 20 серпня 2018, 18:53
Розстріл патрульного біля Харківської міськради: у мережі з'явилося відео

Опубліковане відео з камер спостереження всередині Харківської міськради, які зафіксували дії вбивці поліцейського.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Перестрілка сталася в ніч на понеділок, близько 00:37. Невідомий чоловік спочатку поранив охоронця міськради, а після вбив одного з прибулих на місце події патрульних Дмитра Кірієнка. Після цього поліцейські застрелили нападника. Поранений охоронець мерії зараз знаходиться на штучній вентиляції легенів.

Відеозапис починається в той момент, коли злочинець вже знаходиться в холі мерії. У дальньому кутку кадру (біля вхідних дверей) можна помітити пораненого охоронця, що лежить на підлозі.

Якийсь час зловмисник стоїть на місці, а після починає щось говорити і робить два постріли у бік входу. Один раз пістолет дає осічку, яку чоловік самостійно нейтралізує.

Незабаром на місце прибувають патрульні, один з яких заглядає всередину. Після цього підозрюваний підходить впритул до дверей, робить один залп і відходить назад.

Зловмисник змінює магазин і знову прямує до входу. Чоловік стріляє тричі, переступає через пораненого охоронця - а потім виходить з будівлі, продовжуючи вести вогонь.

Ці постріли і стали смертельними для Дмитра Кірієнка.

За інформацією джерела NewsRoom, зловмисник був застрелений, коли у нього закінчилися патрони.

У понеділок вночі невідомий увірвався до міськради Харкова, де пострілом поранив охоронця, а також убив патрульного поліцейського.

Пізніше поліція повідомила, що нападник був п'яний. За даним фактом відкрили кримінальні провадження.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування