Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Парубій заявив, що його донька не має жодної нерухомості

Вівторок, 28 серпня 2018, 18:56

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що його донька не мала і не має жодної нерухомості.

Про це Парубій розповів у коментарі Українській правді.

"Хочу повідомити, що інформація поширена у ЗМІ про те, що я нібито приховав нерухомість моєї доньки – не відповідає дійсності. Моя неповнолітня донька не мала і не має жодної нерухомості", - зазначив він.

За словами Парубія, все своє життя його донька проживає разом з ним та дружиною у батьківській квартирі.

"Стосовно інформації поширеної у ЗМІ, що я нібито вказав недостовірні відомості про дохід дружини, – хочу повідомити, що коли я заповнював декларацію, дружина передала мені довідку про доходи, яку отримала на роботі у Львівському національному університеті імені Івана Франка, де вона працює на кафедрі української фольклористики", - сказав голова парламенту.

Парубій додав, що у довідці не було вказано суми у 232 гривні 62 копійки, які вона отримала за те, що як науковий співробітник була залучена до роботи у журі конкурсу наукових проектів Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді.

"Наскільки мені відомо, НАЗК вже заявило, що ознак правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 172-6 КУпАП та ст. 366-1 ККУ, у моїх деклараціях не виявлено", - підсумував він.

Раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції виявило низку недостовірних даних під час повних перевірок декларацій голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Зокрема, відзначалося, що Парубій у декларації за 2015 рік вказав недостовірні відомості про дохід його дружини, а в декларації за 2017 рік не вказав відомості про нерухоме майно, право користування на яке належить його доньці.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування