"Громадянин ЛНР" американський боєць ММА Монсон став депутатом міськради в РФ

Вівторок, 11 вересня 2018, 04:06

Американський боєць Джефф Монсон, який нещодавно отримав російське громадянство, став депутатом міськдуми Красногорська.

Про це повідомили в прес-службі Красногорського відділення "Єдиної Росії", яке висунуло Монсона на вибори, пише РБК.

Американський боєць змішаних єдиноборств, який отримав три місяці тому громадянство Росії, Джеффрі Монсон став депутатом міського парламенту підмосковного Красногорська.

Боєць заявив про намір стати депутатом на початку червня, російський паспорт він отримав 12 червня. У своїй анкеті кандидата в депутати він вказав, що працює в АНО "Спортивний клуб "Зоркий" тренером з фізпідготовки.

Як раніше писав РБК, після отримання російського громадянства колишній американець став також бізнес-партнером бізнесмена Владіміра Кутьєва, який є основним власником єдиного легального казино в Алтайському краї.

В кінці травня стало відомо, що президент РФ підписав указ про надання Монсону громадянства Росії, про яке боєць просив ще у вересні 2015 року. Тоді в інтерв'ю агентству Ruptly боєць сказав, що у нього "російська душа". Монсон розповів про намір відкрити на новій батьківщині школу змішаних єдиноборств для дітей з різних сімей.

Нагадаємо, в 2016 році Монсон отримав так званий "паспорт" так званої "Луганської народної республіки". Тоді він обіцяв створити у Луганську спортивну школу.

Як повідомлялось, голлівудський актор Стівен Сігал, який має російське громадянство, став спеціальним представником МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування