У пункті "Мар'їнка" додали комфорту – і це лише початок

Вівторок, 18 вересня 2018, 12:58

На Донеччині, в районі операції Об’єднаних сил, завершили облаштування контрольного пункту в’їзду-виїзду "Мар'їнка".

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, роботи проводили в умовах штатного функціонування КПВВ.

"Укомплектованість сучасними технічними засобами та удосконалення пропускних операцій надала змогу прикордонникам зі складу Об’єднаних сил забезпечити в цей період ритмічність роботи КПВВ та високий рівень безпеки", – повідомляють прикордонники.

 

"Протягом виконання робіт з реконструкції КПВВ лінію розмежування в цьому дорожньому коридорі жителі Донеччини перетнули майже 1 мільйон разів", – додають вони.

На контрольному пункті "Мар’їнка" розмежували рух автотранспорту та пішоходів, відкрили два приміщення для очікування, обладнані місцями відпочинку, телевізорами, кондиціонерами та інформаційними стендами.

 

Місця проведення контрольних операцій накриті навісами, що дозволяє прикордонникам проводити перевірку документів у осіб та огляд транспортні засоби за будь-якої погоди.

 

"Особливістю конструкцій КПВВ на лінії розмежування є те, що вони легко розбираються та у будь який час можуть бути переміщені за необхідності на нові рубежі та з часом – до державного кордону з РФ", – наголосили у ДПСУ.

Реконструкція КПВВ "Мар'їнка" – це пілотний проект.

Невдовзі подібним чином буде облаштовано всі КПВВ на Донеччині в районі операції Об’єднаних сил, повідомили у Прикордонній службі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування