Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Клімкін обговорить роздачу паспортів у Береговому з угорським колегою

Середа, 19 вересня 2018, 18:27

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін має намір під час зустрічі на Асамблеї ООН обговорити з угорським колегою інформацію, що з'явилася про видачу паспортів Угорщини в Береговому.

Про це міністр написав у своєму Twitter, повідомляє "Європейська правда".

"У Нью-Йорку на ГА ООН буду зустрічатись з угорським міністром. Крім усього іншого, якщо відео про видачу українцям у Береговому угорських паспортів не фейк, думаю, йому доведеться відправитись видавати угорські паспорти до Будапешта. І ніяк не українським громадянам. Там зручніше", - написав Клімкін.

Нагадаємо, раніше ЗМІ оприлюднили відео, на якому українцям роздають паспорти Угорщини у консульстві Угорщини в Береговому з проханням не повідомляти про це владі.

"Присягаю, що вважаю Угорщину своєю батьківщиною. Буду вірним громадянином, захищатиму і служитиму Угорщині. Хай допоможе мені Бог", - повторюють текст присяги нібито українці на тлі угорського прапора.

В СБУ заявили, що весь час публічно говорять про загрозливі тенденції з паспортами, але українське законодавство не передбачає кримінальної відповідальності за подвійне громадянство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування