Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Карпати" сенсаційно переграли "Динамо"

Неділя, 2 вересня 2018, 21:38

У матчі 7 туру Прем'єр-ліги київське "Динамо" зазнало сенсаційної поразки від львівських "Карпат".

Поєдинок, що проходив у Києві на НСК "Олімпійський" 2 вересня, завершився з рахунком 2:0 на користь львівської команди.

Варто зазначити, що з 55-ї хвилини "Карпати" грали у меншості, після вилучення за друге попередження Аді Мехреміча за сумнівний фол на Назарія Русина.

На третій хвилині цього поєдинку динамівці мали забивати, коли після пасу від Віктора Циганкова Владислав Русин з кількох метрів примудрився влучити у штангу.

Відповідь "Карпат" була не менш небезпечною, але удар Хорхе Карраскаля відбив Денис Бойко. На 17-й хвилині "Карпати" забивають гол.

Після обрізки від Беньяміна Вербіча Сергій М'якушко увійшов в штрафний і прострілив на дальню штангу, де відграв Мар'ян Швед - 0:1. Вже у доданий арбітром час до першого тайму Швед у штрафному легко прибрав на замаху Тамаша Кадара і класним ударом пробив у дальній кут воріт - 0:2.

На старті другого тайму воротар "Карпат" Максим Кучинський раз за разом виручав свою команду після ударів Циганкова, Русина та Че Че. Після ударів Сідіклея та Циганкова за "Карпати" зіграла стійка та поперечка воріт.

Після вилучення свого гравця "Карпати" закрилися на своїй половині поля і не дозволили "Динамо" забити хоча б гол престижу.

Інші матчі 7 туру УПЛ завершилися з такими результатами: "Ворскла" - "Чорноморець" 2:1, "Шахтар" - "Маріуполь" 2:0, "Олімпік" - "Десна" 0:1, "Львів" - "Олександрія" 2:2, "Арсенал-Київ" - "Зоря" 0:5.

 

Микола Аврамчук, для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування